FOTO/VIDEO. Moment istoric! S-a pus primul strat de asfalt pe centura Sătmarului!

Firma care se ocupă de construirea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare a turnat astăzi primul strat de asfalt pe varianta de ocolire a municipiului Satu Mare. Este vorba despre Asocierea Itinera SPA- Colinni Lavori SPA-Viadesign SRL. Practic, putem vorbi despre un moment istoric, căci așteptările a zeci de mii de oameni sunt foarte mari.

Și asta în condițiile în care centura municipiului Satu Mare ar trebui să preia cea mai mare parte a traficului greu din municipiul reședință de județ. Urmând să se rezolve în linii mari și ambuteiajele, în special pe cele de la orele de vârf.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de peste 19 km. De asemenea, vor mai fi construite două noduri rutiere precum și cinci poduri și pasaje.

Traseul centurii municipiului Satu Mare începe din DN 19A și are o direcție S-N de la limita vestică a Parcului Industrial Sud Satu Mare, va trece pârâul Homorodul Vechi, calea ferată Oradea-Halmeu și se va intersecta cu DN19. Această intersecţie va fi amenajată denivelat cu un pasaj superior având lungimea de 63,00 m, inclusiv realizarea unei intersecţii la nivel.

Varianta de ocolire traversează râul Someş cu un pod cu lungimea de 640,85 m (inclusiv viaductele de acces la pod) între digurile de apărare ale municipiului. După traversarea râului Someş, varianta de ocolire intersectează DN 19A unde va fi amenajată o intersecţie la nivel tip giraţie.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Moment istoric! S-a pus primul strat de asfalt pe centura Sătmarului!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre centura Satu Mare
FOTO/VIDEO. Al patrulea pod peste Someș devine realitate! La marginea Sătmarului

Închide