FOTO&VIDEO. Intersecția Burdea: sensul giratoriu, MONTAT. Trecerile de pietoni, DESFIINȚATE

intersecția Burdea: sensul giratoriu, montatintersecția Burdea: sensul giratoriu, montat

Sensul giratoriu, montat. Pietonii, nervoși pentru că au fost desființate trecerile din intersecție. 

UPDATE: Probleme sunt și cu respectarea priorității de stânga în sensul giratoriu. 

UPDATE: Pe fondul confuziei, pietonii trec pe locul fostelor treceri. Mulți sunt nemulțumiți de faptul că trebuie să înconjoare câteva sute de metri, pentru a trece regulamentar strada. În schimb, la intersecția de la Crinul au fost realizate treceri de pietoni provizorii , pe vopsea galbenă, în zona în care se lucrează!

UPDATE: Administratorul public al municipiului a ajuns în intersecția Burdea și discută cu polițiștii.


Conducerea Primăriăriei Satu Mare susține că ar fi găsit o soluție bună pentru eliminarea haosului: înființarea unui sens giratoriu temporar. Sâmbătă noaptea, autoritățile sătmărene au montat sensul giratoriu temporar de la intersecția Burdea.

Poliția rutieră este prezentă la intersecția de la Burdea pentru a se asigura că șoferii vor respecta regulile de circulație.

Trecerile de pietoni de la intersecție au fost desființate. Mulți dintre sătmărenii care în această dimineață au văzut schimbarea au fost nemulțumiți de faptul că trebuie să înconjoare câteva sute de metri pentru a putea ajunge la destinație.

Montarea sensului giratoriu temporar a început sâmbătă seara. La fața locului au fost prezenți și polițiștii locali și cei de la Rutieră.

Decizia montării sensului giratoriu, luată împreună cu Poliția Rutieră

”După consultări cu conducerea Biroului Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale şi a mai multor specialişti am luat decizia de a amenaja un sens giratoriu în intersecţia de la Burdea. O firmă specializată a făcut măsurătorile necesare, sensul giratoriu urmând a fi amenajat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică,” a anunțat Primăria Satu Mare.

Autoritățile au în vedere și alte măsuri pentru fluidizarea traficului. “Este o măsură cu caracter temporar, vor fi și agenți de Politie în intersecție. Săptămâna viitoare vom anunţa şi alte măsuri, pe termen scurt, mediu şi lung, privind fluidizarea traficului în municipiu”, este anunțul Primăriei Satu Mare.Fii primul care comentează! despre "FOTO&VIDEO. Intersecția Burdea: sensul giratoriu, MONTAT. Trecerile de pietoni, DESFIINȚATE"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre intersecția Burdea, reguli de circulație
FOTO&VIDEO. Sens giratoriu din această seară la Burdea. A fost montat

Închide