INTERVIU. Mărturii terifiante de la protestele din București. Sătmăreni bătuți!

PresaSM a realizat un interviu cu cei doi membri ai trupei ARMA: Darius Constantin și Mihai Marcocean (care au compus imnurile #REZIST). Sătmărenii care au participat activ la protestele din București, în Piața Victoriei, fiind bătuți și gazați de jandarmi.

PresaSM: Mihai și Darius, ați fost la protestele de la București. Ce v-a determinat să plecați? Și să mai duceți și câțiva sătmăreni cu voi?

Mihai și Darius: Hai să nu ne mai ascundem după deget! În România s-a instaurat dictatura! Cred că după evenimentele din 10 august v-ați convins și voi! Vom continua să mergem la proteste până când eliberăm țara de regimul ăsta dictatorial! Am pus la dispoziție un microbus pentru sătmărenii care au vrut să vina la protest. Cei care au venit, au venit pentru că așa le-a dictat conștiința. Noi nu am dat nici mici, nici bere, nici bani!

PresaSM: Cum ați resimțit protestul?! Cine sunt oamenii care au protestat decent și sincer?!

Mihai și Darius: A fost un protest de povestit nepoților! Gaze, grenade lacrimogene, trasoare! Au dat în toată Piața Victoriei, în bărbați, în femei, în copii, în bătrâni! Jandarmeria a respectat un ordin venit de sus: eliberați Piața Victoriei! Cu orice preț! Cu mici excepții, în Piață au protestat românii demni, curați și liberi! Poate nu azi, nu mâine…dar într-un final România va fi a lor!

PresaSM: Jandarmii au reacționat destul de gresiv. Cum ați perceput voi ce s-a întâmplat acolo?

Mihai și Darius: Imaginile de la tv nu mint! Personal am văzut un medic de la SMURD care cu ochii înlăcrimați de la gaze, s-a dus către Jandarmerie și a strigat: nu mai da cu gaze! Sunt oameni căzuți care trebuie salvați! Apoi respectivul medic a căzut și el, fiind salvat de un alt coleg!

PresaSM: Ce spuneți despre acele grupuri violente, inflitrate între manifestanții pașnici?

Mihai și Darius: Nu știu exact cine au fost acei oameni. Și nu înțeleg de ce nu au fost ridicați?! De ce a trebuit să sufere zeci de mii de oameni pentru niște huligani…

PresaSM: Care este concluzia majorității protestatarilor după cele două zile?

Mihai și Darius: Protestatarii sunt conștienți că mai e mult de luptat. Și vor lupta! Povestea asta va avea un happy-end! Pentru că binele câștigă…într-un final!

PresaSM: Ce pregătiți în continuare?! Știm bine că nu o să cedați cu una cu două. 

Mihai și Darius: Ce pregătim în continuare o să șocheze România! Până acum doar ne-am încălzit! Rănile pe care ni le-ați provocat se vor vindeca. Ce vă pregatim noi….

PresaSM: Care este mesajul vostru pentru sătmăreni?

Mihai și Darius: Sătmarenilor le dorim numai bine! Să doarmă în continuare! Vrem, totuși, să transmitem un mesaj celui mai titrat ziar din Satu Mare: când furați un articol din presa on-line…măcar dați un copy/paste…că doar așa o să spuneți și voi adevărul! Rănile pe care ni le-au provocat ei se vor vindeca. Ce le pregatim noi…

3 Comments on "INTERVIU. Mărturii terifiante de la protestele din București. Sătmăreni bătuți!"

  1. Ce le pregatiti??? Ceea ce a facut guvernul de dreapta ( Boc & Company) poporului si camarilei ( taieri de salarii si pensii plebei si bani cu nemiluita pt Udrea & CO.

    View Comment
  2. cum pot lua legatura cu ei

    View Comment
  3. Îi căutați pe Facebook… ”Arma”

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre protest
FOTO. Sătmăreni loviți cu bestialitate de jandarmi în București

Închide