Jandarmeria Satu Mare face angajări fără concurs. O oportunitate unică


Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare angajează – fără concurs – personal militar. Pregătire de bază, potrivit anunțului făcut de către Jandarmeria Satu Mare, trebuie să fie: școală militară de subofițeri sau liceu cu diplomă de bacalaureat.

Evident, candidatul trebuie să fie apt medical și psihologic pentru funcţia de subofiţer. Candidaţii selecționați în vederea încadrării directe trebuie să îndeplinească şi următoarele condiţii legale:

a) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b) să cunoască limba română, scris şi vorbit;
c) să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
d) să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
e) să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în
societate;
f) să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea;
g) să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;
h) să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual
de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
i) să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege.

Dosarul de recrutare se constituie exclusiv în format electronic, actele necesare fiind depuse la adresa de e-mail [email protected] până la data de 08.11.2020, ora 22.00.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea selecției pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, la telefon 0261/769760, interior 24535 şi 24550, de luni-vineri, în intervalul orar 08.00-16.00.

Informații complete pe jandarmeriasatumare.ro. Click AICI și AICI3 Comments on "Jandarmeria Satu Mare face angajări fără concurs. O oportunitate unică"

  1. Se fac angajări, dar păcat că nu il analizează cu atenție și te trec respins din lipsa de documente, când documentele sunt complete și trimise, având și dovada lor. Este din lipsa de atenție! Iar dacă dorești un răspuns nu iți oferă nimeni. Nici un răspuns la mail sau la cei de la resurse. Este o nedreptate și ești exclus complet!!

    View Comment
  2. Au mai avut un articol cu ISU FACE ANGAJĂRI FĂRĂ CONCURS. M-am interesat și aveau 2 locuri pentru șoferi și un loc de subofițer la Negrești Oaș. FAKE NEWS. Nu știu de ce e așa mare știre pentru un loc de muncă.

    View Comment
  3. Și unde este ”fake news-ul”?! Au făcut angajări fără concurs?! Au făcut! Sau trebuiau să facă 1.000.000 de angajări?! De obicei aveți opinii pertinente, dar acum acuzați total nefondat. Vă mulțumim pentru interesul cu care ne urmăriți!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Județean de Jandarmi
FOTO. A început marea ”aprovizionare” ilegală cu lemne pentru iarnă în mediul rural

Închide