PRIMA primărie din județul Satu Mare care și-a înființat PROPRIA firmă de întreținere a comunei

Există și primari curajoși în județul Satu Mare care nu se mai încurcă în procedurile stufoase de licitație, contestate la infinit de firme. Ceea ce duce în definitiv întârzieri de luni de zile și la degradarea imaginii urbei.

Astfel, fostul primar al municipiului Satu Mare și actualul primar al comunei Vetiș, Iuliu Ilyes, a reușit performanța de a pune la punct înființarea unei firme, care este a Primăriei Vetiș. Mai mult, săptămâna viitoare vor ajunge ȘASE utilaje pentru întreţinerea a domeniului public. Firma se va ocupa cu reabilitarea și întreținerea zonelor verzi, colectarea de PET-uri, întreţinerea şanţurilor şi rigole, respectiv alte intervenţii.

Firma va deveni funcțională în următoarele două luni!

”S-a conturat o nouă strategie (…) de înfiinţare a unei firme proprii pentru lucrările de întreţinere a domeniului public. Săptămâna viitoare vom începe realizarea unui parc deosebit în jurul clădirii primăriei, pe o suprafaţă de cca. 2500 mp. Şi tot săptămâna viitoare ne vor sosi 6 utilaje noi, cu care vom începe schimbarea la faţă a străzilor comunei”, a spus Iuliu Ilyes.

Și cum primarul Ilyes a înțeles că are nevoie și de specialiști în acest domeniu, edilul a reușit să obțină și acordul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici pentru a putea angaja personal tehnic.

”Tot în această săptămână a trecut de furcile caudine ale Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi ale consiliului local noua organgiramă, care ne va permite formarea unei noi echipe tehnice în cadrul primăriei, absolut necesară realizării în viitor a planurilor noastre”, a mai spus Ilyes.

7 Comments on "PRIMA primărie din județul Satu Mare care și-a înființat PROPRIA firmă de întreținere a comunei"

 1. Al dracului iar cind a fost primar de Satmar au instrainat ,societatea de drumuri a municipiului,de era mai bine sa lucreze altii,era la moda externalizarea.Oare nimeni nu va cerceta modul de vinzare,pe nimic a societatii care avea de toate,sediu,utilaje,etc.

  View Comment
 2. Bravo dl Ilyes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  View Comment
 3. FELICITARI D-LUI PRIMAR!!! ?DAR PE CAND DEMARAREA LUCRARILOR DE CANALIZARE IN LOCALITATEA DECEBAL???

  View Comment
 4. merker istvan | septembrie 25, 2016 at 08:26 |

  este un om de treaba-este baiat de gasca

  View Comment
 5. Bravo lui, sa speram ca nu a facut nimic ptr el .Doar in interest public.

  View Comment
 6. Felicitari!Exemplu de urmat si pentru alti primari de comune.

  View Comment
 7. Nu,se,va,schimba,nimik | septembrie 25, 2016 at 16:18 |

  Deci nu licitație adică monopol deci despre ce vorbim? Și așa domnul primar va câștiga întotdeauna toate contractele.Scuzați-mă cine va controla dacă oferta firmei domnului x ar fi mai puțin decât cea a celorlalți ofertanți?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Iuliu Ilyes
OBSERVAȚII. Fostul primar Ilyes, despre actualul primar Kereskenyi: ”Trebuia să se concentreze pe acțiuni mai mici, cu rezultate imediate”

Închide