Reacția KFC în scandalul germenilor. Deciziile companiei afectează și unitățile din Satu Mare

KFC a reacționat în urma informațiilor apărute în presă. Toate mașinile de gheață din locațiile KFC vor fi oprite. ANPC a prezentat buletine de analiză care au arătat prezența unor germeni în gheața utilizată pentru băuturile răcoritoare. KFC precizează că au proceduri stricte cu privire la inspecția mașinilor și vor demara o inspecție internă.

Cei de la KFC își cer scuze pentru neplăcerile create asumându-și responsabilitatea pentru cele întâmplate.

“Dorim să precizăm încă de la început că avem proceduri stricte de management și gestionare a gheții, incluzând inspecții zilnice, săptămânale și curățări periodice ale mașinilor de gheață. În plus, realizăm teste independente frecvente ale gheții în toate restaurantele noastre”, spun cei de la KFC. “Cu privire la rezultate prezentate de ANPC în spațiul public, dorim să comunicăm că ne asumăm întreaga responsabilitate și le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerile care ar fi putut să apară”.

Măsurile vor afecta și unitățile din Satu Mare

Compania a demarat și o anchetă internă, iar până la finalizarea verificărilor, toate mașinile de gheață, din toate restaurantele KFC din țară vor fi oprite.

“În acest moment am demarat o investigaţie internă pentru a determina cauzele care au condus la această situație ce ne-a surprins în mod neplăcut. Astfel, vă informăm că am decis oprirea tuturor mașinilor de gheață din toate restaurantele KFC din țară până la finalizarea verificărilor interne.  Pentru siguranța consumatorilor ne luăm angajamentul că vom aplica măsuri stricte pentru a combate și a preveni astfel de situații în viitor”, mai spun cei de la KFC.

KFC explică și procedurile de bună practică care sunt obligatorii pentru toate locațiile sale.

“Dorim să precizăm că, în cadrul restaurantelor KFC există deja proceduri de bună practică bazate pe principiile HACCP ce presupun un sistem riguros de analiză a riscurilor în punctele critice de control pe toate etapele lanțului alimentar. Avem un sistem de evaluare periodică la nivel de produse, furnizori și procese pentru a ne asigura că toate standardele de calitate impuse prin lege sunt respectate”, explică compania.

3 Comments on "Reacția KFC în scandalul germenilor. Deciziile companiei afectează și unitățile din Satu Mare"

  1. Degeaba dacă angajații fentează și nu fac ca la carte atribuțiile. Cartofi pai sunt reci salată cu impurități. Verificați personalul dacă își fac trebuirile confort normelor și cerințele KFC și nu numai. Orice detaliul inclusiv acel zâmbet pe buze contează când intri pe ușă, ceea ce aici lipsește.

    View Comment
  2. Foarte bine! Era și cazul!

    View Comment
  3. Parca la borsalino e mai curat sau gemeli nici vorba

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre KFC
OPC: Bacterii coliforme și enterococi intestinali în gheața de la KFC

Închide