Vasile Lucuț, o nouă donație de zeci de mii de euro în lupta cu COVID19!


Omul de afaceri Vasile Lucuț vine din nou în sprijinul sistemului de sănătate din România! De data aceasta în lupta împotriva pandemiei de coronavirus la nivel național. Proprietarul Unicarm a făcut o donație de 20.000 de euro în cadrul teledonului organizat de postul de televiziune Antena 1. 

Gazdele teledonului, respectiv Alessandra Stoicescu, Mihai Gâdea, Dan Negru și Mihai Morar au ținut să îi mulțumească omului de afaceri sătmărean, cunoscut pentru că sprijină substanțial cauzele umanitare.

Întrebat de reporterii PresaSM ce anume l-a motivat să facă acest gest, omul de afaceri a precizat scurt și la obiect: ”Din sufletul meu de român, nu puteam să nu mă implic”.

Este important de precizat că patronul Unicarm nu dorește altceva în afară de a da o mână de ajutor cadrelor medicale în lupta cu pandemia de coronavirus. Nu vrea să iasă prea mult în evidență, dar este clar că Vasile Lucuț a dat un puternic exemplu către toți oamenii de afaceri din județul Satu Mare!


Reamintim faptul că Vasile Lucuț a mai donat 250.000 de euro pentru Spitalul Județean Satu Mare în urmă cu câteva zile.

“În aceste zile, cu care nu ne-am fi gândit că ne vom confrunta, se dovedeşte că a trece peste aceste condiţii speciale este despre a veni în ajutorul aproapelui nostru. Nu exista manual de instructiuni pentru cum sa ne simtim in astfel de vremuri si stim ca asta cauzeaza stres tuturor. Este despre a ne implica în tot ceea ce ţine de fiecare dintre noi, în a nu sta nepăsători, acum, când cu toţii suntem încercaţi de provocări unice. Privind înainte, punându-ne încrederea în Dumnezeu si in cadrele medicale, am decis şi de această dată să ne implicăm prin investiţii în sistemul sanitar, sponsorizand spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale in valoare de 250.000 euro”, este mesajul transmis de cei de la Unicarm către PresaSM.

Banii donați vor merge către aparatura atât de necesară în lupta cu COVID-19.

• Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare:

Aparat de testare COVID-19
1000 de kit-uri de testare COVID-19

• Sectia ATI a Spitalului Judeţean Satu Mare:
10 Aparate de Ventilare dotate complet cu: Pat cu 4 motoare, Monitor Functii Vitale, Aspirator
1 Targa Hidraulica.

• Spitalul de boli infecţioase Satu Mare (secţia adulţi + sectia pediatrie copii):

10 Pulsiometre
10 Tensiometre
1 Defibrilator
4 Monitoare Functii Vitale
1 Masina de spalat cu uscator

“Suntem conştienţi de eforturile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le depună, de sacrificiile pe care fiecare trebuie să le facă zi de zi, însă trebuie să ne menţinem speranţa vie, pentru a trece cu bine peste aceasta grea incercare !”, mai spune compania sătmăreană.

Nu este pentru prima dată când omul de afaceri face donații importante, în aparatură, către Spitalul Județean Satu Mare.2 Comments on "Vasile Lucuț, o nouă donație de zeci de mii de euro în lupta cu COVID19!"

  1. Satmarean | martie 29, 2020 at 16:56 |

    Felicitări! Un om cu adevărat generos! Dumnezeu să-i dea sănătate și belșug, să poată da și celor ce nu au.

    View Comment
  2. eleonora vetis | martie 30, 2020 at 14:56 |

    BRAVO DUMNEZEU SAL RASPLATEASCA CU SANATATE .DAR DIN DAR SE FACE HAR

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Unicarm
Unicarm nu va mări prețurile alimentelor! Nu va concedia nici angajați

Închide