VIDEO. Cod roșu la Petea și Urziceni! Cozi kilometrice la ieșirea din țară. Nervi și claxoane

COD ROȘU de aglomerație! Punctele de trecere ale frontierei de la Petea și Urziceni sunt sufocate, fiind cozi kilometrice de mașini. Practic, la PTF Petea, cozile de mașini se întindeau până în afara localității Dorolț!

Potrivit aplicației TraficOnline a Poliției de Frontieră, pe sensul de ieșire din țară sunt deschise toate cele șase artere, cu un timp oficial de așteptare de 180 de minute. Pe sensul de intrare sunt deschise trei benzi.  Pa PTF Urziceni, pe sensul de ieșire din România sunt deschise trei benzi, cu un timp de așteptare de 120 de minute. Pe sensul de intrare sunt deschise două benzi.

Ca și alternativă, puteți folosi PTF Valea lui Mihai, acolo unde timpii oficiali de așteptare sunt de 30 de minute.O altă alternativă poate fi punctul temporar de la Peleș, în județul Satu Mare, care este deschis astăzi până la ora 18.00. 

La nivel național, în perioada 21 decembrie 2018-02 ianuarie 2019, frontiera română a fost tranzitată de aproximativ 2.000.000 de persoane, din care 1.070.000 pe sensul de ieşire din ţară şi 930.000 pe sensul de intrare în ţară, si 466.000 mijloace de transport, fiind înregistrată o creştere cu aproximativ 13 % faţă de acelasi interval de timp, dintr-o perioadă normală.

Poliția de frontieră se așteaptă în continuare la un trafic ridicat și a recomandat șoferilor să folosească toate punctelor de trecere a frontierei de la granița româno-ungară.

“Deoarece în perioada imediat următoare mulţi cetăţeni români se vor întoarce la reşedinţele lor din străinătate, se preconizează o creştere a traficului de persoane şi a mijloacelor de transport la frontierele din vestul tarii, fapt pentru care Poliţia de Frontieră Română recomandă folosirea tuturor punctelor de trecere a frontierei de la frontiera româno-ungară unde sunt 11 puncte de trecere ale frontierei cu specific rutier şi, în total, sunt disponibile, atât  pe sensul de intrare în țară, cât şi pe sensul de ieşire, câte 52/54de benzi de control pe sens,” se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Citește și:

Vama Petea, poartă spre România pentru mașinile furate din străinătate

Infractor periculos, prins de polițiștii de la Petea

UDMR acuză guvernul Dăncilă: Întreține aglomerația de la Petea și Urziceni1 Comment on "VIDEO. Cod roșu la Petea și Urziceni! Cozi kilometrice la ieșirea din țară. Nervi și claxoane"

  1. Cine e de vina?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PTF Petea
Spaniolul Fernando R., lăsat fără dubă în PTF Petea. Ce i-au reproșat polițiștii

Închide