FOTO. Super aplicație dezvoltată de Primăria Satu Mare. Ești la curent cu toate informațiile

Primăria Municipiului Satu Mare mai face un pas pentru promovarea și sprijinirea activităților și inițiativelor culturale, artistice și sportive din municipiul Satu Mare.

Cu scopul de a oferi sătmărenilor informații cât mai relevante și în timp util despre evenimentele din municipiului Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare a creat o singură platformă integrată www.calendar.sm  care vine și în întâmpinarea instituțiilor publice și a ONG-urilor, fără nici un fel de contribuții financiare.

Până în prezent, pagina www.calendar.sm  este folosită de Centrul Cultural G.M Zamfirescu, Teatrul de Nord Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, însă învităm și alte instituții publice să se alăture demersului de a centraliza și promova evenimentele care se desfășoară în municipiul Satu Mare.

Pagina www.calendar.sm  este un bun instrument de promovare a Municipiului Satu Mare, menit să ajute atât locuitorii oraşului, cât şi pe cei care organizează evenimente, o modalitate prin care se poate vizualiza toată mişcarea din oraş la un clik distanță. Conceptul se bazează pe informaţii sigure, de încredere, fiind un bun instrument de planificare a timpului liber, a evenimentelor din oraş, indiferent de natura lor,culturale, sportive, artistice. Pagina este în proces continuu de actualizare, putând fi adăugate date noi oricând se doreşte, fie că ne referim la evenimentele următoare, fie la cele care au fost deja organizate”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Pagina este foarte ușor de folosit, iar imediat după încărcarea evenimentului pe platformă, organizatorii pot vedea care sunt activitățile care se suprapun și dacă se organizează acțiuni similare în perioada respectivă. În curând, pagina va fi disponibilă și în format pentru aplicațiile mobile.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Super aplicație dezvoltată de Primăria Satu Mare. Ești la curent cu toate informațiile"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primaria Satu Mare
AVERTISMENT. Un virus mortal la porțile județului. Confirmat în Ucraina și Ungaria

Închide