Școlile din Satu Mare, Carei și Negrești, în scenariul galben. Ce clase sunt în scenariul roșu

Scenariu rosu scoala coronavirus

Școlile din municipiile Satu Mare și Carei, dar și cele din orașul Negrești-Oaș vor fi în scenariul galben. Un singur liceu din municipiul Satu Mare, Colegiul Național “Mihai Eminescu” va fi, până pe 6 noiembrie cel puțin, în scenariul roșu. Alte peste 10 clase de la nivelul municipiului au trecut și ele în sistem de cursuri exclusiv online. Situația este valabilă pentru intervalul 02-06.10.2020.

Până cel puțin pe 6 noiembrie, școlile din Satu Mare, Carei, Negrești-Oaș, Acâș, Agriș, Călinești-Oaș, Căpleni, Căuaș, Cehal, Crucișor, Culciu, Foieni, Odoreu, Păulești, Socond și Vetiș vor fi în scenariul galben din cauza ratelor de infectare ridicate. Școala Gimnazială din Livada rămâne în scenariul galben din cauza infrastructurii și resurselor insuficiente.

Avem și unități școlare care vor fi în scenariul roșu. Este vorba despre Colegiul Național “Mihai Eminescu” și școlile gimnaziale din Cămin și Ciumești, potrivit unui document CJSU consultat de PresaSM.

În ceea ce privește Colegiul Național “Mihai Eminescu”, elevii au fost anunțați că vor ține cursuri online cel puțin până pe 11 noiembrie.

La nivelul municipiului Satu Mare, peste 10 clase vor fi în scenariul roșu la începutul lunii noiembrie. Este vorba despre două clase de la Liceul German “Johann Ettinger”, două clase la Școala Gimnazială “Lucian Blaga”, grupele de grădiniță și patru clase de la Liceul Ortodox “Nicolae Steinhardt” și câte o clasă de la liceele “Kolcsey Ferenc”, “Ham Janos”, Liceul Sportiv și Colegiul Național “Doamna Stanca”.

Citește și:

COVID-19 Satu Mare: 97 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

Municipiul Satu Mare, oficial în scenariul galben. Masca devine obligatorie și pe stradă

Excepții de la purtatul măștii. Când îți poți da masca jos pe stradă1 Comment on "Școlile din Satu Mare, Carei și Negrești, în scenariul galben. Ce clase sunt în scenariul roșu"

  1. Si școlile din Lazuri și Peleș functioneaza în sistem hibrid

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, coronavirus Satu Mare, COVID-19 Satu Mare, COVID19, elevi
COVID-19 Satu Mare: 97 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

Închide