Campanie pentru ajutorarea vârstnicilor și nevoiașilor din Satu Mare

sursa: pixabay.com

Agenția Imobiliară Vlad lansează un mesaj pentru derularea unei campanii de strângere de fonduri pentru persoanele vârstnice sau nevoiașe. Mesajul se adresează atât colegilor din zona imobiliară, cât și sătmărenilor cu inimă mare. 

Redăm mai jos apelul la solidaritate: 

”Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază neperisabile, produse de igiena, dezinfectante sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete pentru a aduce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite .

Mesajul îl adresez in primul rând Agențiilor Imobiliare din Jud. Satu Mare, firmelor din județ, persoanelor fizice care sunt dispuse sa contribuie la aceasta acțiune. In acest an, cu atât mai mult, apropierea sărbătorilor Pascale ne copleșește și ne obligă să ne gândim la cei care sunt mai triști și mai însingurați ca noi.

Sperăm ca acestă campanie umanitara să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni mai ales in aceasta perioada grea. Cei care pot şi doresc să contribuie la aceasta acțiune cu scopul de a le lumina sărbătorile celor care au nevoie sunt rugaţi să îi contacteze pe Vlad Sabău sau Andrei Pop pentru donațiile în alimente de bază.

Telefon: 0741.601.130/0744.917.919

Perioada campaniei 01.04.2020 -> 17.04.2020

Bunurile donate vor fii aduse la sediul firmei IMOBILIARE VLAD , Str Horea ( Casa De Moda ) Etaj 1 , Birou 13/14. Zilnic între orele 12:00 -> 14:00

Persoanele sau firmele care vor participa in campania umanitara (cu acordul acestora) vor fi menționate într-un scurt metraj”.

Fii primul care comentează! despre "Campanie pentru ajutorarea vârstnicilor și nevoiașilor din Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre campanie umanitară
Un bebeluș are nevoie de ajutor. Vedetele naționale s-au mobilizat

Închide