FOTOGALERIE. Chiar în ziua protestului, au început reparațiile pe Autostrada Codrului

Consiliul Județean Satu Mare a anunțat în cursul zilei de ieri că, începând cu data de 23 iulie, vor începe lucrările de întreținere pe DJ 193A. Cei care tranzitează zonă s-au întâlnit încă de dimineață cu echipajele. Un protest a fost anunțat în localitatea Amați, la ora 17. 

Echipajele s-au apucat de lucru chiar în ziua în care sătmărenii care tranzitează zilnic drumul național anunțaseră un nou protest. Pe grupul dedicat de Facebook au fost postate mai multe fotografii cu echipajele care au început astuparea craterelor din carosabil.

“Am cunoscut niste baieti minunati. Au inceput sa astupe gropile. Va rog sa-i respectati, vinovatul e CJ SM nu acesti baieti! (Poza cu prima groapa de pr DJ193 A)”, este mesajul transmis de sătmăreanul care a suprins debutul lucrărilor de reparație.

Anunțul despre începerea lucrărilor a venit în cursul zilei de ieri.

“Mâine încep lucrările de întreținere a drumului județean DJ 193A. În urma discuțiilor purtate de conducerea Consiliului Județean Satu Mare cu firma Diferit S.A., aceasta este pregătită să înceapă reparațiile pe tronsonul de drum Amați-Rușeni-Tătărești. Utilajul „Schaffer” a fost pregătit încă de luni pentru intervenție, însă din cauza precipitațiilor căzute în ultimele trei zile, lucrările nu au putut fi începute. Constructorul estimează că joi, 23 iulie, dacă condițiile meteorologice vor fi favorabile, va începe lucrările de așternere a unui strat de emulsie bituminoasă și criblură. În paralel cu aceste lucrări de întreținere, continuăm demersurile pentru realizarea lucrărilor de modernizare. Proiectantul a transmis subcontractantului ales de firma Tehnic Asist, listele cu cantitățile de materiale de construcție necesare, urmând să definitivăm procedurile legale în vederea încheierii unui act adițional la contractul de modernizare”, se arata în informarea transmisă de CJ Satu Mare.

Locatarii deserviți de drumul județean au anunțat deja că se pregătesc pentru un nou protest în cursul zilei de joi, când și-au dat întâlnire la ora 17:00, în fața bisericii din Amați, acolo unde s-au adunat și săptămâna trecută pentru a criticat lipsa de implicare a conducerii CJ Satu Mare față de starea în care se află infrastructura rutieră din zonă.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Chiar în ziua protestului, au început reparațiile pe Autostrada Codrului"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre autostrada Codrului
În ziua unui nou protest, CJ anunță începerea lucrărilor pe Autostrada Codului

Închide