VIDEO. Protest împotriva Consiliului Județean, în centrul municipiului Satu Mare


Mai mulți cetățeni din localitățile deservite de Autostrada Codrului au ajuns în municipiul Satu Mare și protestează în zona centrală față de starea deplorabilă în care se află drumul județean pe care sunt obligați să îl parcurgă zilnic. 

Protestatarii au fost prezenți în Piața Libertății, acolo unde și-au făcut auzite claxoanele, sperând ca astfel să atragă atenția aspura necesității intervenției rapide a autorităților județene.

Venirea protestatarilor la Satu Mare are loc în contextul în care protestul a fost organizat pe raza localității Amați, dar ulterior, din discuțiile purtate, sătmărenii au decis să vină în zona centrală a municipiului, pentru a “deranja” conducerea Consiliului Județean.

În cadrul protestului organizat la Amați, oamenii și-au exprimat frustrarea față de modul în care sunt tratați de conducerea Consiliului Județean. De trei ani de zile sunt obligați să își distrugă mașinile pe drumul județean plin de cratere, în timp ce sănătatea le este pusă în pericol nu doar de praful de pe carosabil, ci și de faptul că echipajele de intervenție ajung în localități cu dificultate.

Oamenii spun că s-au săturat de promisiunile făcute de autoritățile județene.2 Comments on "VIDEO. Protest împotriva Consiliului Județean, în centrul municipiului Satu Mare"

 1. În sfârșit oamenii și-au adus aminte că autoritățile sunt plătite din banii lor! Iar autoritățile sunt în slujba cetățenilor. Mai exact ar trebui să fie!

  View Comment
 2. Administrarea drumurilor | Ordonanța 43/1997
  Art. 22.
  Administrarea drumurilor județene se asigură de către consiliile județene, iar a drumurilor de interes local, de către consiliile locale pe raza administrativ-teritorială a acestora. Fac excepție sectoarele de drumuri județene, situate în intravilanul localităților urbane, inclusiv lucrările de artă, amenajările și accesoriile aferente, care vor fi în administrarea consiliilor locale respective.
  În concluzie atât CJ cât și autoritățile locale din comunele respective sunt responsabile de starea drumurilor, atât președintele CJ cât și primarii cu consiliile locale!!!!!!!!!!!!
  Ordonanța 43/1997 Condiții de exploatare a drumurilor
  Art. 40. – Modificări (2)

  (1) Drumurile trebuie să fie menținute de către administratorul drumului în stare tehnică corespunzătoare desfășurării traficului în condiții de siguranță.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre autostrada Codrului
VIDEO. Zeci de protestatari au pornit spre Satu Mare, spre Consiliul Județean

Închide