MOBILIZARE. O sătmăreancă ar putea deveni voluntarul anului la ”Crucea Roșie România”. Să o sprijinim!

Sătmăreanca Hannelore Ghișan candidează pentru titlul de voluntarul anului al Organizației Crucea Roșie. Hannelore Ghișan este elevă în clasa a XII-a A, iar în calitate de lider de tineret a Filialei Județene a Organizației Crucea Roșie a fost propusă pentru titlul de „Voluntarul Anului” în cadrul Galei Anuale a Crucii Roșii.

Hannelore a fost inițiatoarea și coordonatoarea unor proiecte apreciate de întreaga comunitate sătmăreană.

Puteți vota —–> CLICK AICI

Evenimentul „Gala Națională a Voluntarilor Crucii Roșii Române” este un proiect inițiat de către tinerii voluntari și are că obiectiv celebrarea umanității, promovarea și recunoașterea meritelor voluntarilor de Cruce Roșie precum și a celor care contribuie la promovarea și la dezvoltarea voluntariatului în cadrul organizației.

Evenimentul este organizat de către Sediul Central al Societății Naționale de Cruce Roșie din România (SNCRR) cu sprijinul reprezentanților tineretului din cadrul Comitetului de Direcție al organizației.

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania este o organizatie umanitara membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, auxiliara autoritatii publice si abilitata prin lege sa asigure asistenta umanitara in caz de dezastre si sa vina in sprijinul persoanelor vulnerabile.

Fii primul care comentează! despre "MOBILIZARE. O sătmăreancă ar putea deveni voluntarul anului la ”Crucea Roșie România”. Să o sprijinim!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.